Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keukenwinkel Hoorn

De keukenwinkel voor Hoorn en omstreken

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Misschien bent u uitgekeken op hoe uw huidige keuken er uitziet en wilt u eens wat nieuws. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u in een nieuw huis gaat wonen en daar gelijk wilt beginnen met een topkeuken. Dan is het goed om eens te komen kijken bij een keukenwinkel voor Hoorn waar u de mooiste opties bij elkaar vindt. Keukens van de hoogste kwaliteit, ontworpen door designers met verstand van zaken. We raden u dan aan om uit de keukenwinkels bij Hoorn te kiezen voor KeukenSucces. We hebben een keukenwinkel in Hoorn waar de mooiste keukens te vinden zijn.

 

U zoekt een keukenwinkel in Hoorn?

Het is belangrijk om altijd voor het beste te kiezen als u een nieuwe keuken gaat kopen. Bij KeukenSucces vindt u keukens die gemaakt worden door ervaren keukenmakers in Duitsland. Wij importeren deze keukens zelf en kunnen u zodoende scherpe prijzen aanbieden. Wij zijn dan wel geen keukenwinkel in Hoorn, maar u hoeft niet ver te rijden om bij ons binnen te kunnen stappen. We raden u sowieso aan om eerst eens een kijkje te nemen op onze website, waar u alvast inspiratie op kunt doen. Hier heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen keuken te ontwerpen met onze handige design tool.

 

Keukenwinkels bij Hoorn in de buurt

KeukenSucces levert kwaliteit. We komen daarnaast uw keuken voor u monteren, zodat u hier snel gebruik van kunt gaan maken. We vinden het belangrijk dat onze klanten helemaal tevreden zijn met de keuken die wij ze te bieden hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij onze showroom? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan ook altijd klaar met advies op maat, over de keuken van uw dromen.

Kies uw datum en tijd en wij staan klaar voor u

Plan hier zelf een afspraak

Tijdens een afspraak bij KeukenSucces reserveren we een keukenadviseur voor u en gezamenlijk gaat u kijken naar de verschillende mogelijkheden die er zijn voor een nieuwe keuken. Het helpt hier altijd in als u foto’s meeneemt van uw huidige keuken en interieur, naast natuurlijk de afmetingen van uw huidige keuken. Onze adviseurs tekenen graag een keuken op maat voor u. Een ontwerp dat helemaal wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen én budget. Ook voor ruimtes met ongebruikelijke afmetingen kunnen we u helpen een passende oplossing te vinden. Dat allemaal zonder verplichtingen, want deze afspraak is geheel vrijblijvend.

 

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces