Klanten waarderen ons met een 9,2!

OPRUIMING

Veel producten tegen hoge kortingen!

Grote opruiming van onze showroom en magazijn voorraad!

In de maand februari worden er dagelijks nieuwe producten tegen hoge kortingen aangeboden

 

Het is tijd om ruimte te maken voor nieuwe prachtige keukens bij KeukenSucces, en daar kunt u van profiteren! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een enorme opruiming houden van onze showroom- en magazijnvoorraad. Dit betekent dat u kunt profiteren van ongelooflijke aanbiedingen en geweldige kortingen op een breed scala aan hoogwaardige showroom keuken, keukenapparatuur en accessoires.

 

Wacht niet te lang, want onze voorraad is beperkt en de aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze prachtige keukenopstellingen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte keukenoplossing voor jouw huis.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces