Klanten waarderen ons met een 9,2!

NIEUW: Inventum IVR1021S

Product staat: nieuw

Inbouw vriezer nishoogte 102 CM en voorzien van een zuinig energieklasse E.

Nieuwprijs: €709

Nu voor: €359

Beschrijving

De Inventum IVR1021S is een inbouw vriezer uitgevoerd in een nishoogte van 102 centimer en voorzien van een zuinig energieklasse E label. Deze vrieskast heeft een netto inhoud van 97 liter en beschikt over 4 transparante lades.

De vriezer is verder voorzien van 4 sterren en heeft een invries vermogen van 6 kg. per 24 uur. Praktisch is de supervries stand waarmee snel voedsel van kamertemperatuur kan worden ingevroren.

Inbouwen van de IVR1021S
Deze Inventum vriezer kan eenvoudig ingebouwd worden in uw keuken en beschikt over een sleepdeur montage systeem. Daarmee kan de deur van de vriezer via een geleider gekoppeld worden aan de deur van keuken. Bij het openen en sluiten van de vriezer slepen beide deuren vervolgens langs elkaar heen.

Standaard is deze vriezer rechtsdraaiend, maar indien gewenst kunt u de draairichting omzetten. Hiervoor worden alle benodigde materialen meegeleverd.

 

Algemene informatie vriezer:
– Energieklasse: E
– Totale netto inhoud: 97 liter
– Aantal transparante lades: 4
– Invriesvermogen: 6 kg/24u
– Steraanduiding: ****
– Draairichting deur omkeerbaar: ja
– IJsblokjeshouder: 1
– Supervriezen: ja

Technische gegevens vriezer:
– Kleur: wit
– Afmetingen (hxbxd): 1020 x 540 x 540 mm
– Klimaatklasse: N/ST
– Aansluitwaarde: 60 watt
– Energieverbruik per jaar: 152 kWh
– Montage: sleepdeur
– Geluidsniveau: 41 dB(A)

Specificaties

Extra

Ik heb interesse in
dit apparaat!

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Maak een afspraak
in de showroom!

Een afspraak maken in de showroom maakt u gemakkelijk met onze online planner

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces