Klanten waarderen ons met een 9,2!

Onze keuken montage

MontageSucces onze eigen montagedienst
Een keuken is pas af wanneer deze vakkundig is geplaatst

INFORMATIE OVER ONZE KEUKEN MONTAGE

KeukenSucces heeft een eigen team aan monteurs, hieraan is de naam MontageSucces gekoppeld. Met MontageSucces kunnen wij niet alleen alleen de keuken plaatsen maar ook het verleggen van u gas, licht en leidingwerk en ook compleet uw meterkast aanpassen indien dit noodzakelijk is voor u nieuwe keuken. Of wilt u een verlaagd plafond of de keuken ruimte met de woonkamer betrekken door een muur te verwijderen? Alles is mogelijk met MontageSucces, kortom een complete ontzorging voor u!

Meerwerk geen probleem

Indien er gestuukt of getegeld moet worden in uw woning kunnen wij eigen mensen inschakelen waar we nauw contact mee hebben die dat voor ons realiseren. Zo maken we het voor u gemakkelijk. U legt u wensen op tafel tijdens het adviesgesprek en wij zorgen voor de rest indien mogelijk. Van Slopen tot Koken en alles wat er tussen noodzakelijk is. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in de showroom voor de mogelijkheden.

De werkzaamheden van MontageSucces

Bij MontageSucces kunt u terecht voor oa. de volgende werkzaamheden:

 • Demontage oude keuken en het afvoeren hiervan.
 • Verwijderen van tegels en/of wanden.
 • Aanleg van gas, water, afvoer en elektra op de juiste plaats.
 • Plaatsen van schakelaars en stopcontacten, evt. bijplaatsen van groepen van stroom naar de juiste apparaten.
 • Complete vernieuwing groepenkast.
 • Tegelwerk, achterwanden en schilderwerk.
 • Wanden en plafon stuken.
 • Vakkundige montage van uw nieuwe keuken.

 

Voor andere werkzaamheden dat u graag verricht zou willen hebben neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en laten u graag weten wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Over de keukenmontage

Het monteren van keukens is een vak met precisie. Een vak dat de monteurs van MontageSucces beheersen. Met veel plezier en enthousiasme monteren ze uw keuken. Zodat u jarenlang kunt genieten en optimaal kunt werken.

MontageSucces monteert niet alleen complete keukens. Tot onze specialisme behoort ook het uitwisselen van oude keukenapparatuur voor de nieuwste energiezuinige apparatuur. Verder kunt u ons altijd bellen of mailen bij problemen zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.

De montage van de keuken houd het volgende in:

 • Waterpas stellen en monteren van de hoge kasten, onderkasten en bovenkasten.
 • Monteren van passtukken, hoogtepas panelen, wangen en stollen.
 • Plaatsen van het werkblad.
 • Aansluiten en installeren van de keukenapparatuur, spoelbak en kraan.
 • Complete afwerking en afstelling van deuren en lades tot u er direct in kunt koken.

 

Leidingschema en inmeetrapport zijn gratis bij aankoop van een keuken bij KeukenSucces. KeukenSucces kent verschillende prijzen in de montage en maken verschil in prijs door de verschillende werkzaamheden die kunnen voorkomen tijdens de montage.

KeukenSucces beschikt over deskundige monteurs die uw keuken vakkundig voor u kunnen installeren en aansluiten. Daarnaast kunnen wij alle werkzaamheden voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het demonteren van de huidige keuken, het verzorgen van het elektra en leidingwerk en bijvoorbeeld het tegelwerk of stucen.

Kernmerken van KeukenSucces

 • Betrouwbaarheid
 • Vakbekwaamheid
 • Servicegerichtheid
 • Kwaliteit

 

Dit alles met als doel een SUCCES vol eindresultaat en jaren lang plezier van uw keuken is gegarandeerd bij KeukenSucces.

Heeft u een technische vraag of wilt u meer informatie over de montage? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze keuken adviseurs of monteurs.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces