Klanten waarderen ons met een 9,2!

Onze service

Alles voor onze klant tevredenheid
Wij leveren alles van begin tot eind netjes af

GOEDE SERVICE ZOALS U MAG VERWACHTEN

Bij KeukenSucces zijn wij van mening dat klant tevredenheid de hoogste prioriteit heeft. Wij zijn continu bezig om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Doordat wij alles in eigen hand hebben, kunnen wij alle processen die onze klanten doorlopen nauwkeurig in de gaten houden om fouten te voorkomen. Wij geven de keuken na aankoop niet door aan een binnendienst maar begeleiden u persoonlijk naar de plaatsing en afhandeling van de keuken. Er is namelijk niks beter dan een opdracht in 1 keer goed af te leveren en dat u als klant direct kunt genieten van uw nieuwe aankoop!

Wij leveren altijd alles netjes af

Door een korte lijn met u te houden beperken wij de aantal fouten omdat iedere verkoper het contact met de klant houd over de verkochte keuken. Een keuken gaat voordat deze is afgeleverd of geplaatst door meer dan 20 handen, van de verkoop tot de bestelling, van productie tot het transport en plaatsing op weg naar uw keukenruimte kan er natuurlijk altijd iets fout gaan, wij van KeukenSucces proberen dit zoveel mogelijk te bepreken en waar het dan toch niet helemaal goed is gegaan zorgen wij voor passende oplossingen.

Alles voor een tevreden klant

Wij zullen altijd een keuken verwerken met de achterliggende gedachte dat u de beste reclame bent als wij het goed hebben gedaan. Wij hebben inmiddels al zoveel ervaring dat hier onze eerste winst ligt. Iedereen die op zoek is naar een keuken, en die u positief heeft horen spreken over ons bedrijf, wordt nieuwsgierig om bij ons in ieder geval een offerte te laten maken. En dat is de winst die wij proberen te behalen. Als wij er alles aan doen om het bij u zo goed mogelijk te laten verlopen. Hebben wij weer een goede recensie van een klant die vindt dat wij dit echt verdienen. En hopen hierdoor op meer en meer mensen die positief zijn over onze resultaten. Dit is het succes van ieder bedrijf, ook die van KeukenSucces.

Indien u nog vragen heeft over onze service kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces