Klanten waarderen ons met een 9,2!

Onze showroom

De plek om inspiratie op te doen
DE PLEK WAAR UW DROOMKEUKEN WORD SAMENGESTELD

EEN SHOWROOM MET DE NIEUWSTE TRENDS

Wat kunt u verwachten in onze showroom. Wij hebben onze showroom zo ingericht dat we de nieuwste trends op keukengebied hebben. Waar u alle elementen kunt bewonderen wat u in uw keuken kunt plaatsen. Ook diverse stijlen van modern tot klassiek met diverse merken inbouwapparatuur. Verder vind u keuzes uit diverse fronten-aanrechtbladen van HPL Graniet, Composiet.

Wij staan graag voor u klaar!

KeukenSucces staat graag voor u klaar. Bij ons krijgt u een warm onthaal en gastvrije ontvangst. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we graag volop de tijd voor u! Vragen, opmerkingen of suggesties zijn altijd welkom. Klanten hebben bij ons een vast aanspreekpunt. Deze laagdrempeligheid typeert ons: wij zijn betrokken en dichtbij.

Verder kunt u zien dat er meer mogelijk is dan alleen keukens u kunt u gehele huis in de stijl door kan trekken. Van tafels en dressoirs maar ook de badkamermeubels zijn de mogelijkheden. Bent u nieuwsgierig geworden wat u bij ons kunt bekijken en wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan direct een afspraak op de website.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces