Klanten waarderen ons met een 9,2!

Over KeukenSucces

De personen achter het bedrijf en waar wij voor staan
WIJ VERTELLEN U GRAAG WIE WIJ ZIJN EN WAAR WE VOOR STAAN

INFORMATIE OVER KEUKENSUCCES

De showroom van KeukenSucces geeft een goed beeld van diverse mogelijkheden in vorm en kleur en materialen en apparatuur op keukengebied. Want  de keukenruimte die steeds centraler komt te staan in huis en daarom het middelpunt van het huis is. Waar wordt gekookt, gegeten, genoten en word gelachen en het belangrijkste geleefd word. Alleen, met z’n tweeën, met het hele gezin of gezellig met vrienden. Daarom is het belangrijk dat hieraan aandacht word gegeven. En hierbij helpen wij u graag. Want een keuken koopt u niet voor even, daar wilt u jarenlang van genieten.

Wij gaan voor een langdurige relatie met onze klanten gebaseerd op de service, klantgerichtheid en de levensduur van onze producten.

Ons team geeft u graag advies bij de keuzes voor de aanschaf van u keuken of interieur. Wij helpen u graag op weg met gevoel en smaak en persoonlijke voorkeuren. Indien u de keuze heeft gemaakt, zijn wij graag aanvullend met onze kennis en ervaring op technische gebied. Zodat het gewenste plaatje compleet word gerealiseerd.

Specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van complete keukens. In onze showroom wordt u geholpen door vakbekwame adviseurs. Zij begeleiden u door het uitgebreide assortiment en maken een offerte die aan al uw keuken wensen voldoet. Wij leveren keukens voor ieder zijn smaak en elk budget. Tevens kunnen we van het verleggen van gas, water, afvoer en elektra tot het bouwen van verlaagde plafond, groepenkast installatie ect. Dit alles wordt gedaan door ons montageteam MontageSucces dus kortom een complete ontzorging voor u.

De personen achter het bedrijf

KeukenSucces is een keukenzaak dat is gestart door Vader (Fred Oostindiën) en Zoon (Bryan Oostindiën) die beide een grote passie voor keukens hebben.

Fred Oostindiën (56) is begonnen in 1995 als ZZP’r keukenmonteur in de keukenbranche. Door de jaren heen heeft hij vele keukens mogen plaatsen en alle mogelijke situaties wel eens meegemaakt. Door deze ervaring in de montage en met vele verschillende merken keukens gewerkt te hebben weet hij precies wat er allemaal mogelijk is.

Door de jaren heen heeft hij zijn liefde voor keukens overgedragen aan zijn Zoon Bryan Oostindiën (28). Hij loopt vanaf kleins al mee in de keuken wereld. Er zijn door de jaren heen daarom ook vele keukens die zij samen hebben geplaatst waardoor deze zelfde passie alleen maar bij hem toenam. Het heeft hen er toe gezet om naast het monteren ook zelf prachtige, complete keukens te gaan leveren. Met dit idee zijn zij samen KeukenSucces gestart met als doel kwalitatief goede keukens te verkopen met daarbij een goede service en vakmanschap.

Samen met de echtgenote van Fred, Vera (52) die vanaf 2007 werkzaam is in de keukenbranche hebben zij dus een echt familiebedrijf gestart. Wat wij erg belangrijk vinden is de tevredenheid van onze klanten. Wij werken transparant open en eerlijk, u heeft alle vrijheid om rustig de juiste keuzes te maken. Wij willen dat u vanaf het eerste gesprek tot oplevering van de keuken een goed gevoel heeft gehad en dat u een plezierige beleving heeft gehad bij het aanschaffen van uw nieuwe keuken!

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces