Klanten waarderen ons met een 9,2!

Vakantiesluiting 2023

Informatie betreft de vakantie sluiting

Belangrijke Mededeling:

Vakantiesluiting van 20 tot en met 28 augustus

Beste klanten en partners van KeukenSucces,

Wij willen u op de hoogte stellen van onze aankomende vakantiesluiting.
Van 20 tot en met 28 augustus zal KeukenSucces gesloten zijn. Tijdens deze periode zullen we even genieten van een welverdiende rust en opladen voor nieuwe uitdagingen. Gedurende deze periode zullen onze showrooms, kantoren en productieactiviteiten gesloten zijn. Ons team zal niet beschikbaar zijn om afspraken te plannen, vragen te beantwoorden of projecten te behandelen. We willen u vriendelijk verzoeken om rekening te houden met deze sluitingsdata bij het plannen van uw bezoeken en projecten.

Natuurlijk staan we klaar om u weer van dienst te zijn zodra we onze normale bedrijfsactiviteiten hervatten op 29 augustus. Als u in de tussentijd vragen heeft of informatie nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit om na onze vakantiepauze weer met volle energie voor u klaar te staan.

Met vriendelijke groet,

Het team van KeukenSucces

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces