Klanten waarderen ons met een 9,2!

Composiet werkbladen

Werkblad met zeer goede producteigenschappen
Kiezen voor een aanrechtblad van composiet

WAT TE WETEN OVER COMPOSIET WERKBLADEN

Composiet is een materiaal dat is opgebouwd uit hars, quartz en afvalgruis van natuursteen. Doordat het een samengesteld product is, heeft het zeer goede producteigenschappen en is het minder bewerkelijk dan natuursteen. Natuursteen is zeer gevoelig voor vetvlekken en aantasting door agressieve schoonmaakmiddelen.

Materiaal

Composiet is een innovatief natuurproduct dat staat voor kwaliteit en design. Composiet bestaat voor 93% uit kwartsiet. Dit zijn minuscule gezuiverde zandkorrels waaraan kleurpigmenten en granietkorrels worden toegevoegd. Het kwartsiet wordt samengevoegd met 7% polyesterhars, waarna het mengsel onder hoge druk en temperatuur tot plaatmateriaal wordt gevormd.

Tijdens het mengproces in de silo’s kunnen ophopingen van kleurpigmenten plaatsvinden. Dit zijn zogenaamde verklonteringen (vlekken) die niet te voorkomen zijn. Dit heeft geen nadelen voor de kwaliteit, maar wel is het verstandig u te informeren over de productiewijze, en de daarmee samenhangende verschijnselen. Na dit proces wordt het materiaal (op dikte) gekalibreerd en wordt de bovenzijde afgewerkt. Voor een nog mooier effect kunnen er stukjes glas, spiegeltjes of andere materialen worden toegevoegd.

Composiet is een massief materiaal (vrijwel niet poreus), dus uitermate slijtvast en, vanwege de samenstelling, gering gevoelig voor breuk (taaier dan graniet).

Kleuren en structuren

Composiet is het perfecte materiaal voor uw werkblad en is leverbaar in diverse kleurstellingen.

Omdat het geproduceerd wordt uit een natuurlijk mengsel (kleurpigment kan wat opeenhopen) is het niet mogelijk een vaste structuur te garanderen, zoals bij (gedrukt HPL) kunststofplaten het geval is. Tevens kan bij een volgende productie, ondanks dat alles in geautomatiseerde processen wordt afgewogen, een kleur- en structuurafwijking ontstaan. Ons advies is om bijbestellingen (bv. rugwanden en smetplinten) direct bij elke order mee te bestellen of om daarvoor materiaal te reserveren.

Toplaagafwerking (finishing) is mogelijk als:

 • Gepolijst, glanzend, glad en zeer onderhoudsvriendelijk;
 • Gezoet, mat, met licht geschuurde uitstaling, wat meer vlekgevoelig;
 • Grain, mat, met leather uitstraling, licht vlekgevoelig;
 • Satin, mat, met licht geschuurde uitstaling, licht vlekgevoelig;
 • Velvet, mat, met licht geschuurde uitstraling, weinig vlekgevoelig;
 • Anciento, mat en ruw oppervlak, vlekgevoelig.

Eigenschappen

 • Onderhoudsarm
 • Watervast
 • Krasbestendiger
 • Gesloten oppervlak
 • Hygiënisch
 • Natuurlijke look

Onderhoud

Composiet is uitermate eenvoudig te onderhouden. Dagelijks schoonmaken met een sopje van zachte zeep is voldoende.

De gezoete, grain, satin, velvet en anciento zijn vlekgevoeliger dan gepolijste bladen. Het afgewerkte oppervlak van deze bladen is minder glad en kan daardoor het vuil vasthouden. Tevens zijn deze bladen wat krasgevoeliger. Wij adviseren u de diverse eigenschappen met de consument te bespreken. Verf e.d. kan het best worden verwijderd met aceton, spiritus of benzine. Bedenk bij het gebruik van speciale reinigings- of oplosmiddelen dat deze bijtend en ontvlambaar kunnen zijn. Altijd ruim schoonmaken en naspoelen met warm water. Nooit schuurmiddelen, staalwol of schuursponsjes gebruiken

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces