Klanten waarderen ons met een 9,2!

Glazen werkbladen

PUUR DESIGN, LUXE UITSTRALING
KIEZEN VOOR EEN AANRECHTBLAD VAN GLAS

WAT TE WETEN OVER GLAZEN WERKBLADEN

Glas staat prachtig in de moderne designkeuken. Maar glas mag dan eigentijds zijn, het is tegelijk ook tijdloos, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Temeer daar het blad niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook comfortabel is in het gebruik door zijn watervastheid en hittebestendigheid.

Materiaal

Glas is een product dat zich uitstekend leent voor toepassing als glazen werkblad of achterwand voor keukens en kan in dezelfde ruimte gecombineerd worden als bijvoorbeeld eettafelblad, bar of vensterbank. Glas is in alle voorkomende RAL kleuren beschikbaar. Glas heeft een zeer dichte structuur en is daardoor zeer hygiënisch en goed schoon te houden. Het hoeft voor het behoud dan ook niet te worden behandeld met chemische middelen.

Het is gehard veiligheidsglas en daardoor tot wel 7x sterker dan normaal glas en krasvast. Glas is bestand tegen hoge temperatuurverschillen.

Glazen bladen en wanden zijn te verkrijgen in 10 en 15mm dikte met normaal recht geslepen randen.

Warmtebestendig

Glazen bladen en achterwanden zijn gehard en warmtebestendig tot 250 graden Celsius. Mocht het onverhoopt voorkomen dat een hete pan op het blad wordt gezet dan kan dit echter wel tot schade lijden. We adviseren dan ook te allen tijde een onderzetter te gebruiken.

Krasbestendigheid

Glazen bladen zijn krasvast bij normale snij bewegingen, Echter wordt niet geadviseerd hierop rechtstreeks te snijden. Het mes geeft staaldeeltjes af aan het harde oppervlak van het blad waardoor streepvorming ontstaat en het mes zeer snel bot raakt. Onderzetters zijn zeer gewenst. Tegen harde krasbewegingen van sleutels of andere scherpe voorwerpen is geen enkel blad bestand, dus ook glas niet.

Hygiëne en onderhoud

Glazen bladen en achterwanden zijn uitstekend te reinigen en zeer hygiënisch. De toplaag is puur glas en wordt niet met chemische middelen behandeld. Schoonhouden kan simpelweg met bijvoorbeeld vaatdoek en desinfecterende handzeep. Mocht het voorkomen dat er vlekken zichtbaar zijn dan mogen alle huishoudelijke middelen worden toegepast om het blad te reinigen. Bij hardnekkige vlekken is zelfs een gootsteen ontstopper niet schadelijk voor het blad.

Spoelbakken en kookplaten

Glazen bladen kunnen zoals ieder ander blad worden voorzien van opbouw-, vlak inbouw- en onderbouwbakken. Omdat de randen van glas zoals ook bij steen gevoelig zijn voor stoten is het wel aan te raden een vlakinbouw spoelbak te gebruiken.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces