Klanten waarderen ons met een 9,2!

Graniet werkbladen

Een stuk puur natuur
KIEZEN VOOR EEN AANRECHTBLAD VAN GRANIET

WAT TE WETEN OVER GRANIETEN WERKBLADEN

Graniet is één van de grootste rijkdommen van de natuur. Ontstaan door de stolling van magma, gestuwd door natuurlijke krachten. Een eeuwenoud gesteente met een eigen karakter. Een granieten werkblad is één brok puur natuur, hard en robuust.

Materiaal

Graniet is een gemengd korrelig, kristallijn stollingsgesteente hetgeen ongelaagd van structuur is. Graniet is samengesteld uit verschillende natuurlijke mineraal soorten die bepalend zijn voor de kleurschakering. De streek van herkomst geeft elke soort zijn bijzondere eigenschappen, dit is hetgeen graniet zo kenmerkend maakt. Graniet is meer open van structuur dan composiet. Door deze open structuur kunnen bij strijklicht putjes zichtbaar zijn.

Door de oorsprong van het gesteente kunnen er binnen een steensoort afwijkingen in kleur en structuur voorkomen. Ook kunnen er kleine haarscheurtjes en natuurlijke vlekken zijn ontstaan. Deze kenmerken geven dit natuurproduct een uniek karakter.

Graniet heeft een hardheid tot 7 op de schaal van Mohs. Door zijn massiviteit is het uitermate kras- en slagvast. Een deel van de korrels is niet polijstbaar, waardoor elk blad een prachtige, unieke compositie van verschillende mineralen biedt. Graniet is een 100% natuurproduct. Doordat het enigszins poreus is, kan er vlekvorming ontstaan. Door een goede behandeling wordt de kans op vlekvorming verkleind.

Kleuren en structuren

Toplaagafwerking (finishing) is mogelijk als:

  • Gepolijst, glanzend, glad en zeer onderhoudsvriendelijk;
  • Gezoet, mat, met licht geschuurde uitstaling, wat meer vlekgevoelig;
  • Satinado, glanzend en ruw oppervlak, vlekgevoelig.

Eigenschappen

  • onderhoudsarm
  • watervast
  • krasbestendiger
  • gesloten oppervlak
  • hygiënisch
  • natuurlijke look

Onderhoud

Graniet is uitermate eenvoudig te onderhouden. Dagelijks schoonmaken met een sopje van zachte zeep is voldoende. De gezoete en satinado zijn vlekgevoeliger dan gepolijste bladen. Het afgewerkte oppervlak van deze bladen is minder glad en kan daardoor het vuil vasthouden. Tevens zijn deze bladen wat krasgevoeliger. Wij adviseren u de diverse eigenschappen met de consument te bespreken. Verf e.d. kan het best worden verwijderd met aceton, spiritus of benzine. Bedenk bij het gebruik van speciale reinigings- of oplosmiddelen dat deze bijtend en ontvlambaar kunnen zijn. Altijd ruim schoonmaken en naspoelen met warm water. Nooit schuurmiddelen, staalwol of schuursponsjes gebruiken

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces