Klanten waarderen ons met een 9,2!

Houten werkbladen

Natuurlijke kleuren en een warme uitstraling
KIEZEN VOOR EEN AANRECHTBLAD VAN HOUT

WAT TE WETEN OVER HOUTEN WERKBLADEN

Een houten keukenblad geeft de keuken sfeer. Hout heeft een warme uitstraling en is verkrijgbaar in tal van soorten en tinten. Bovendien laat hout zich goed combineren met ieder ander materiaal. De sfeer in de keuken is belangrijk. Natuurlijke kleuren en een warme uitstraling zijn belangrijke elementen. Dit is wat een houten werkblad kan bieden in de keuken.

Materiaal

Alle bladen worden gemaakt van geprofileerde en verlijmde balken van ongelijke afmeting in lengte. Voor de verlijming wordt een milieuvriendelijke lijm gebruikt op waterbasis. De bladen hebben aan 4 zijden een vingerlasverbinding. In tegenstelling tot koudverlijmde balken geeft deze methode gemiddeld 30% meer lijmoppervlak en is het eindproduct van een constante kwaliteit met weinig kans op scheuren.

Iedere order wordt volledig door één meubelmaker van begin tot eind gemaakt.

Voordelen van een massief werkblad?

Een massief werkblad heeft een robuuste uitstraling. In uw woning wilt u natuurlijk een bepaalde sfeer waardoor u zich thuis voelt. Massief houten panelen en werkbladen zijn hier erg goed voor te gebruiken. Het heeft een natuurlijke uitstraling wat bijdraagt aan het woongenot. Een bijkomend voordeel van een massief werkblad is dat het goed te combineren is met andere kleuren en stijlen.

Wanneer een werkblad goed behandeld en onderhouden wordt gaat het erg lang mee. De kwaliteit en duurzaamheid van een massief werkblad is hoog!

Onderhoud en gebruik

Overal waar hout toegepast wordt heeft u te maken met een bepaalde manier van onderhoud. U kunt een massief werkblad behandelen met verschillende soorten olie, hierdoor wordt het bijvoorbeeld waterafstotend. Dat is wel noodzakelijk in vochtige ruimtes zoals de keuken. Daarnaast is dagelijks afnemen met een huishoudsopje voldoende voor het dagelijks onderhoud.

De houtsoorten die wij u bieden verschillen van hardheid. Wanneer u een eiken massief werkblad gebruikt, zal dit minder snel beschadigen dan een blad van notenhout, dat is zachter.

Als uw massieve werkblad veel vlekken heeft of butsjes en krasjes kunt u een massief blad ook schuren en opnieuw in de olie zetten. De robuuste uitstraling wordt dan wat minder maar het blad ziet er weer als nieuw uit!

Kleuren, structuren en afmetingen

Voor iedere individuele order worden de benodigde balken handmatig uitgezocht, zodat een harmonieus kleur- en structuurbeeld ontstaat. Alle bladen worden in zogenaamd wild verband opgebouwd.Bij het inkorten in breedte van het blad, wordt altijd vanuit de voorzijde van het deel gemeten, waarbij er met een hele lamel wordt begonnen. Een herkenbaar teken van vakkundig handwerk.

De balken voor de randen krijgen speciale aandacht bij het selecteren. Bij het behandelen van het oppervlak wordt het blad volledig handmatig geolied waardoor het blad zich in 30 minuten volzuigt met deze olie. Daarna worden de bladen nogmaals met de hand na geschuurd. Deze behandeling heeft een gecontroleerd warenkeurmerk en geeft een zeer grote weerstandsbestendigheid.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces