Klanten waarderen ons met een 9,2!

Keramiek werkbladen

Het werkblad dat bijna alles aan kan
KIEZEN VOOR EEN AANRECHTBLAD VAN KERAMIEK

WAT TE WETEN OVER KERAMIEKEN WERKBLADEN

Een keramisch keukenblad is favoriet. Dat komt door de vele goede eigenschappen. Een keramiek aanrechtblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch keukenblad zeer hard en hittebestendig. Een stoer blad, volledig samengesteld uit natuurlijke materialen. Een hardgebakken keramisch keukenblad van KeukenSucces is tevens waterdicht, kras- en vlekbestendig, lichtgewicht, gemakkelijk in onderhoud en erg hygiënisch.

Materiaal

Een keramiek werkblad is samengesteld uit een mengsel van klei, bindmiddel en kleurpigmenten, dat onder hoge temperatuur en druk wordt gebakken. De toplaag is een print. Dit blad is absoluut onderhoudsarm, hitte, vlek- en krasbestendig.

Kleuren en structuren

Keramiek is verkrijgbaar in een breed pallet van moderne en eigentijdse kleuren. De toplaagafwerking is mogelijk als polished, silk, riverwashed en satinado.

Eigenschappen

  • Onderhoudsarm
  • Zeer hittebestendig
  • Uiterst krasbestendig
  • Vlekbestendig en zuurbestendig
  • Niet poreus en watervast
  • Hygiënisch door het gesloten oppervalk
  • Gevoelig voor puntbelasting en spanning
  • Randen zijn scherfgevoelig

Onderhoud

Dagelijks onderhoud met een sopje van zachte zeep is voldoende, met extra nadrogen verwijdert u laatste vuil en zeepresten. Vlekken kunt u verwijderen met Cif (zonder citroen), en kalkplekken kunt u behandelen met natuurazijn. Altijd goed naspoelen met water. Gebruik geen producten met schurende eigenschappen en geen zuren of agressieve chemische producten.

Verf e.d. kan het best worden verwijderd met aceton, spiritus of benzine. Bedenk bij het gebruik van speciale reinigings- of oplosmiddelen dat deze bijtend en ontvlambaar kunnen zijn. Altijd ruim schoonmaken en naspoelen met warm water. Nooit schuurmiddelen, staalwol of schuursponsjes gebruiken.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces