Klanten waarderen ons met een 9,2!

Kunststof werkbladen

Ruime keuze in kleuren en structuren
Houten werkbladen met een kunststof toplaag

WAT TE WETEN OVER KUNSTSTOF WERKBLADEN

Kunststof werkbladen van KeukenSucces zijn opgebouwd uit watervast verlijmd multiplex of spaanplaat, voorzien van HPL-laminaat. Een HPL werkblad heeft bijna onbegrensde mogelijkheden door zowel het zeer uitgebreide kleurenassortiment als de verschillende decors. De bladen zijn daarbij leverbaar met een bijpassende rugwand, waardoor het perfect in te passen is bij iedere stijl.

High pressure laminate (HPL)

Een high pressure laminate, ofwel hard kunststof plaat, is uit meerdere lagen met hars geïmpregneerd papier opgebouwd. De kern bestaat uit meerdere lagen kraft papier, die gedrenkt zijn in hars. De in melaminehars gedrenkte toppapieren bepalen de kleur, het uiterlijk en de krasvastheid.

Kleuren en structuren

Het oppervlak wordt tijdens het perspercedé gestructureerd om de slijtvastheid te vergroten. De structuur van de kunststof deklaag is van belang bij het bepalen van de kras- en slijtvastheid van het werkblad. De door KeukenSucces maatwerkbladen gekozen structuren zijn ontwikkeld voor toepassingen zoals bijvoorbeeld werkbladen en rugwanden. Bij dagelijks ‘keukengebruik’ zijn deze redelijk slijt- en krasbestendig. Echter, bij snijden en hakken kunnen er beschadigingen ontstaan. Gebruik daarom altijd een snijplank om dit te voorkomen. Bij grovere structuren kan er op de ‘toppen’ slijtage ontstaan. Deze slijtage kan onder andere optreden door het schuiven van pannen en servies over het werkblad. Dit is achteraf niet bij te werken. Bladen in donkere kleuren zijn niet krasgevoeliger dan andere bladen, maar eenmaal ontstane krassen zijn wel meer zichtbaar. De Supermat kleuren hebben een oppervlakte afwerking die het mogelijk maakt ontstane krasjes te bewerken.

Eigenschappen

  • onderhoudsvriendelijk
  • niet hittebestendig
  • weinig krasbestendig
  • redelijk vlekbestendig
  • hygiënisch door eenvoudig schoonhouden
  • gevoelig voor stootschade

 

Over de hittebestendigheid van multiplex kunststof werkbladen kan worden gesteld dat bij temperaturen boven 100 °C de kans bestaat dat de verlijming tussen HPL en Multiplex loslaat en er blaarvorming ontstaat. De mogelijkheid is niet uitgesloten dat bij nog hogere temperaturen het kunststof schroeit. Daarom raden wij u aan om voorzichtig te zijn met hete pannen, en altijd een onderzetter te gebruiken, het niet gebruiken van een onderzetten kan leiden tot schade aan uw werkblad.

Onderhoud

HPL oppervlakken behoeven weinig onderhoud. Bij werkbladen volstaat het regelmatig reinigen met zachte schoonmaakmiddelen. Sterke vervuiling, bijvoorbeeld langere inwerking van thee, koffie en wijn, voorweken met een onverdund afwasmiddel. Incidenteel kan een chloor bleekmiddel worden toegepast. Verf e.d. kan het best worden verwijderd met aceton, spiritus of benzine. Bedenk bij het gebruik van speciale reinigings- of oplosmiddelen dat deze bijtend en ontvlambaar kunnen zijn. Altijd goed schoonmaken en naspoelen met warm water. Deze middelen absoluut niet gebruiken op de ABS randen. Nooit schuurmiddelen, staalwol of schuursponsjes gebruiken.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces