Klanten waarderen ons met een 9,2!

RVS werkbladen

Hygiënisch en professioneel
KIEZEN VOOR EEN AANRECHTBLAD VAN RVS

WAT TE WETEN OVER RVS WERKBLADEN

Een keukenblad van roestvrij staal (rvs) biedt vele mogelijkheden. De werkbladen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen, maar zijn vooral op hun plaats waar watervastheid en hygiëne worden gevraagd. Door hun tijdloze uiterlijk en eigen glans zijn zij niet alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar passen ze goed in elke keuken.

Materiaal

Een roestvrijstalen werkblad is tijdloos, oogt professioneel, is zeer hygiënisch en vrijwel onverwoestbaar.

Roestvrijstaal van KeukenSuccs is in diverse designs leverbaar:

 • Glad mat geborsteld
 • Alu-Look
 • 3-D finish
 • Ledermotief (fijn ets)
 • Wafelstructuur
 • Wild geborsteld
 • K320

 

Nagenoeg alle spoelbakken/spoelunits en kookplaten worden vakkundig en geheel naadloos in de producten ingelast.

Hoekwerkbladen worden veelal geleverd met een nagenoeg naadloze haakse lijmnaad verbinding. Een perfecte oplossing voor roestvrijstalen producten daar waar laswerk de kwaliteit nadelig beïnvloedt of de afmetingen zodanig groot zijn dat transport of plaatsing problemen geeft.

Unieke eigenschappen van RVS

 • Watervast
 • Hygiënisch
 • Duurzaam
 • Hittebestendig
 • Resistent tegen tal van chemicaliën
 • 100% recyclebaar
 • Naadloos ingelaste spoelbak

RVS onderhoud

Bij normale vervuiling hoeft u het blad slechts af te nemen met veel water en een ontvettende, zachte zeep. Bij sterkere vervuiling de plekken goed afspoelen met veel water en behandelen met Staalfix. Als u liever geen krassen ziet op het blad kunt u een snijplank gebruiken. Krassen tasten echter alleen het uiterlijk van het blad aan, niet zijn duurzaamheid. Verwijder agressieve schoonmaakmiddelen direct om onherstelbare schade te voorkomen.

Randafwerking

Naast de vlakke werkbladen kan er ook gekozen worden voor een werkblad met een waterkering van 4 mm diep. Gedeeltelijk een waterkering ter plaatse van een spoelbak, een zogenaamde cascade behoort eveneens tot de mogelijkheden.

WIJ DOEN ALLES OM ONZE KLANTEN ZO TEVREDEN MOGELIJK TE MAKEN

Onze klanten beoordelen ons ook met een:

9,2

Keukensucces, een prachtige nieuwe zaak met topkwaliteit keukens en accessoires voor elke portemonnee. Een zaak waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Hier wordt met je meegedacht om je woonkeuken te realiseren. En de koffie is er heerlijk. Wij hebben er een prachtige keuken gekocht waar we heel blij mee zijn. De kwaliteit de afwerking en het vakmanschap waarmee hij geplaatst is, is van hoog niveau. Later hebben we er nog een prachtig keukenrekje bijgekocht. Reuze handig, mooi en vriendelijk geprijsd. Keukensucces heeft onze droomkeuken tot een groot succes gemaakt.

Fam. Trum Volendam

10 augustus 2019

Geen opdringerige verkopers, creatieve mensen die goed advies geven voor een lagere prijs dan we rekening mee hadden gehouden. Super tevreden over onze U-keuken met geïntegreerd bureau. Is heeeel mooi. De badkamer daarna ook meteen door Keukensucces laten doen en ook die is prachtig geworden! Wij zijn blij

Fam. Jeuring Lelystad

16 september 2019

Ik heb een keuken gekocht bij Keukensucces Opmeer. De warme ontvangst, de ontwerp van de keuken, het professionele advies rekening houdend met mijn wensen, één aanspreekpunt voor keuken en montage en de betaalbare prijs heeft me doen besluiten om met deze leverancier in zee te gaan en daar heb ik geen moment spijt van. Zelfs het feit dat ik in Lelystad woon is geen probleem geweest. De keuken is keurig netjes gemonteerd en na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom: TOP!

Fam. Balke Lelystad

5 september 2019

Grohe kranen bij KeukenSucces Bertazzoni apparatuur bij KeukenSucces Inventum apparatuur bij KeukenSucces Quooker kranen bij KeukenSucces AEG apparatuur bij KeukenSucces Siemens apparatuur bij KeukenSucces Bosch apparatuur bij KeukenSucces